Elin petronella REgen

Född och uppvuxen i Malmö området där jag även är bosatt idag och lever tillsammans med min man Erik, våran son Frans och hund Chila. 

Min kreativa ådra gav utryck redan som barn. Därför föll det naturligt att studera vidare, på akademisk nivå inom design. Efter lite fundering kändes digital design i Kristianstad som ett bra val och slutade i en kandidat examen i informatik. Utbildningen var relativt bred och tog upp ämnen inom grafiks formgivning, webbdesign/utveckling, interaktionsdesign, designprocesser och mycket annat kul. Jag valde att specialisera mig inom designprocesser och visuellt skapande mot digitala kanaler samt tryck. 

Med ett stort intresse för färg och form ligger design som en kärna i mitt hjärta. Att ges möjligheten att hjälpa andra att utrycka sig samt förmedla deras utryck och syfte genom gränssnitt och grafiska profiler har blivit en sann passion för mig. Med ett stort leende, lyhördhet och öga för detaljer tycker jag det är spännande att utmanas och är inte rädd för att prova på saker som jag inte är van vid. Samtidigt som jag är trygg och bekväm i min kompetens och kan styrka mina designval med forskning, användartester och studier. 

 

PAST 5 YEARS

2018.                             Creative / Art Director på Pej
2017.                             Art Director Framkalla
2016 - 2017.                  Marknadsföringsassistent Nordic Design Collective
2014 - fortfarande        Frilansande Art Director & Grafisk formgivare - ELIN PETRONELLA

Innan dess - 11 års erfarenhet från retai som säljare, visuell och ansvarig. Bland annat H&M under 4,5 år och Scorett och Håkanssons i över 2 år.

KOMPETENS 

Programvaror, språk & specialisering 
Adobe Creative Cloud - photoshop, illustrator, indesign, lightroom & precis börjat lära mig grunderna i after effects. 

Stop motion, animationer, rörlig bild, css och xhtml. Designprocesser, wordpress, fotografering, styling, redigering, mailchimp, facebook, instagram, linkedin, word, pages, keynote, event och lanseringar.