Elin petronella REgen

Född och uppvuxen i Malmö där jag även är bosatt idag och lever tillsammans med min man Erik och våran son Frans. 

Min kreativa ådra gav tydligt utryck redan som barn. Därför föll det naturligt att studera vidare på akademisk nivå inom design. Vilket i sin tur slutade i en kandidat examen inom informatik. Utbildningen som var bred tog upp ämnen inom grafiks formgivning, webbdesign/utveckling, UX/UI, designprocesser och psykologi. Jag valde att specialisera mig inom designprocesser och visuellt skapande för tryck men har faktiskt sedan dess jobbat mer aktivt med de digitala mediumen än tryckmaterial. Även om båda har producerats. Därför är jag ödmjuk och självsäker i att jag kan producera båda med kvalité och hög kunskap. 

Med ett stort leende, lyhördhet och öga för detaljer tycker jag om att utmanas och försöka hitta nya, intressanta sätt att skapa värde och ökad företagsamhet för mina kunder samt arbetsgivare. I mitt arbete är jag trygg och bekväm i min kompetens samt kan styrka mina designval med forskning, användartester och erfarenheter.

Det senaste åren har jag jobbat aktivt med att återskapa den fysiska närvaron och uppmärksamheten vi kan ge våra kunder fysiskt, att istället kunna skapa samma känsla digitalt. Då kunden sitter helt själv framför den digitala artefakten. Design har aldrig varit viktigare! Både för upplevelsen men även företagens lönsamhet. 

Jag drömmer om att vara med och förändra våra värld. Skapa mer glädje och njutning. Få folk att känna sig sedda och berörda. Därför vill jag arbeta med människor som vågar satsa eller litar på mig. Att känna trygghet i att jag alltid leverera när jag har gett mitt ord. För jag tar mig ann vilken uppgift som helst med passion och ett fullt hjärta med engagemang.  

Tillsammans är jag övertygad om att vi kan åstadkomma under. Är du redo för nästa steg? Det är jag 😉

PAST + 5 YEARS

2018 - 2019.                  Art Director / Digital designer på eValent Group [ eValent / Nordisk E-Handel ]
2018.
                             Creative / Art Director på Pej
2017.                             Art Director Framkalla
2016 - 2017.                  Marknadsföringsassistent / Designer Nordic Design Collective
2014 - fortfarande        Frilansande Art Director & Grafisk formgivare - ELIN PETRONELLA

Innan dess - 11 års erfarenhet från retail som säljare, visuell och ansvarig. Var av 7 år inom mode och var av 4,5 år var på H&M och över 2 år på Scorett och Håkanssons.

KOMPETENS 

Programvaror, språk & specialisering 
Är flytande i Adobe Creative Cloud - photoshop, illustrator, indesign, lightroom, XD & kan grunderna i after effects. 

Designprocesser, wordpress, fotografering, styling, redigering, stop motion, animationer, rörlig bild, css, xhtml, mailchimp, facebook, instagram, linkedin, word, pages, keynote, powerpoint, event, lanseringar, användartester, studier, content marketing, kundrelationer och har gjort/håller i föreläsningar inom design samt affärsutveckling, kundresor och värdeskapande.

Språk & meriter
Svenska - Modersmål. Engelska - Flytande. Danska - God.
B-körkort och kom 4 i en semmelätartävling med 11 ätna semlor. 

Lämna ett svar