Elin petronella REgen

Född och uppvuxen i Malmö området där jag även är bosatt idag och lever tillsammans med min man Erik, våran son Frans och hund Chila. 

Min kreativa ådra gav utryck redan som barn. Därför föll det naturligt att studera vidare, på akademisk nivå inom design. Efter lite fundering kändes digital design i Kristianstad som ett bra val och slutade i en kandidat examen i informatik. Utbildningen var relativt bred och tog upp ämnen inom grafiks formgivning, webbdesign/utveckling, interaktionsdesign, designprocesser och mycket annat kul. Jag valde att specialisera mig inom designprocesser och visuellt skapande mot digitala kanaler samt tryck. 

Med ett stort intresse för färg och form ligger design som en kärna i mitt hjärta. Att ges möjligheten att hjälpa andra att utrycka sig samt förmedla deras utryck och syfte genom gränssnitt och grafiska profiler har blivit en sann passion för mig. Med ett stort leende, lyhördhet och öga för detaljer tycker jag det är spännande att utmanas och är inte rädd för att prova på saker som jag inte är van vid. Samtidigt som jag är trygg och bekväm i min kompetens och kan styrka mina designval med forskning, användartester och studier. 


 

VILKEN KOMPETENS SITTER JAG PÅ?

- Creative / Art Director på Pej
- Tidigare Art Director Framkalla
- Frilansande Art Director & Grafisk formgivare - ELIN PETRONELLA
- Tidigare Marknadsföringsassistent Nordic Design Collective

Programvaror, språk & specialisering 

Adobe Creative Cloud
Photoshop
Illustrator
Indesign
Lightroom

Erfarenhet av stop motion, animationer, rörlig bild, kodning, css, xhtml och låg kunskap i php. Designprocesser, wordpress, fotografering, styling, redigering, mailchimp, facebook, instagram, linkedin, word, pages och keynote.

B-körkort, första hjälpen.