Graphic design 

I över 5 år har jag jobbat med grafisk formgivning av olika slag. Allt från varumärkes identitet, strategi, logotyper, grafisk profiler till typsnitt och inbjudningar. 

BEAUTY OF CONTENT & PHOTO

Produktfotografering. Min styrka ligger i att skapa en skandinavisk och minimalistisk känsla kring produkterna. Gärna ge dem ett ljust liv med en fräsch känsla. Samtidigt som en visuell komponent förtydligar och berättar något mer i bilden. Tex som. gurkan. Ingen text finns utan gurkan i bakrunden förmedllar genom bildspråk  att produkterna skänker fukt till hunden. Det gör budskapet mer intressant och lättare att förstå.  

Technique

När jag skapar content, marknadsföring- eller tryckmaterial gör jag en kortare intervju och ber om en brief med inspirationsmaterial för att på bästa sätt förstå vad kunden är ute efter. Därefter börjar jag min egna undersökning och insamling av inspiration för att fläta ihop allt insamlat material. Några grovskisser presenteras och mitt arbete inför fotograferingen fortsätter. Rekvisita och plats bestäms och mitt arbete med styling, fotografering och redigering påbörjas med full fart. 

Wedding

Bröllop- och eventfotografering. Varje stund har ett gyllende ögonblick som är värt att fånga. Det kan vara kärleken mellan två personer, vänskapen mellan fem eller passionen i spelet. Varje tid kan förgyllas och jag hjälper gärna till att föreviga er. 

Har du frågor eller vill veta mer, maila mig - hej@elinpetronella.se